tiistai 3. maaliskuuta 2015

Viikko takana !

Hei pitkästä aikaa ! Sunnuntaina olin tosi väsyny ja maanantaina kans, joten en kirjoitellu blogia! Sunnuntaina aamulla heräiltiin ja kymmenen jälkeen opettajan kanssa lähdettiin bussilla ja metrolla kohti museota! En tiennyt että olisin omalla suomalaisella opiskelijakortilla päässyt ilmaiseksi sisään, joten tuli maksettua sitten 14e tästä kokemuksesta! :d Oli hienoja tauluja ja oppisin espanjalaisia taiteilijoita, joten ei harmita kauheasti:) 
Museo del Pradon edessä:)

Museon jälkeen siirryttiin opettajan ja hänen opettajakaverinsa kanssa nauttimaan punaviintä ja garbanzoa :D myöhemmin pöytään tuotiin vielä espanjalaista herkkua croquetaa! 

Sitten siirryttiin Casa Labraan, tänne oli hirmu pitkä jono!

Bacalao :D kalaa! oli taas tosi hyvää:)

Tyypillinen espanjalainen kirkko käytiin katsastamassa!

Nähtävyyyksiä! Sunnuntaisin bussi menee niin harvoin, että me reippailtiin sitten bussiasemalle kävellen metron sijaan

Kongressitalo :d

Palmuja taas hihih
 TIISTAI
On kiva kun töissä on alkanut tuntemaan lapsia ja tietää vähän jo miten kukin käyttäytyy ja millaista apua tarvitsee vessassa esim ja tietää oppilaan kyvyt ja taidot ja tietää tukea niitä.Kurinpito on haastavaa mulle kun kielitaito ei oo niin hyvä ! Ongelmatilanteissa huikkaan ohjaajalle jos jotain tappeluita syntyy. "Ei/No" ei oikein riitä ymmärrykseen asti että oppilas ymmärtäis mitä tekee väärin.
Töiden jälkeen lähdin kävelylle tänne asuinseudulle. Täällä on kaikki liikkeet melkein sohvaliikkeitä tai myy jotain huonekaluja. Sanoin opettajalle tästä ja tämä seutu onkin kuulemma tunnettu siitä että täältä haetaan sohvat ja pöydät ja muut isot kalusteet ja Madridissa sitten on vaatekauppoja yms :D Kaipasin jotain supermarketin tyylistä kauppaa ja pienen metsästyksen jälkeen löysin onneksi! Ei tarvitse päivittäisten ostosten takia lähteä kauas:D 

Pohtisin täsä näiden reissujen eroa kun olin melkein 5v sitten kielimatkalla Englannissa 3 viikkoa ja nyt täällä työssäoppimassa 5 viikkoa. Ja nyt ainakin viikon jälkeen voin jo sanoa tulevani paremmin toimeen perheen kanssa, mitä kolme viikkoa englannissa :D Tai yritän kai sanoa sitä et oon siks myös niin ilonen täällä et oon päässy tutustuu ihmisiin ja tapoihin, kun Englannissa mun kaikki aika meni matkusteluun kouluun, kotiin syömään, keskustaan, kotiin nukkumaan. Yhden illan taisin olla silloin kotona kattomassa leffaa :D 

Hyvää illanjatkoa ja yötä, toivottavast teilläki ollu kiva päivä!!!

Täällä ainaki yks onnelline 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti