sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kolmas viikko meni hujauksessa ohi!

Huhhuh! Aika menee liian äkkiä ja nyt on puolivälikin jo ylitetty ja enää pari viikkoa harjottelua! Tällä viikolla oli lämpimiä päiviä ja mun suomalainen valkea ihoni ei kestäny Espanjan aurinkoa ja paloi! Olen myös kärsinyt täällä allergiasta ja koska Suomessa oli vielä niin talvi lähtiessäni, niin en tajunnut ottaa mukaan allergialääkkeitä. En edes muista allergiaa ennen kuin kärsin jo kutisevista silmistä ja sekä kutisevasta että vuotavasta nenusta. Allergia ei onneks oo paha, mutta ärsyttävä silti ja töissä raivostuttaa käydä vähän väliä niistämässä ja kun silmät kutiaa ja just kumihanskat kätösissä vessassa ei pysty koskemaan minnekään. (Ei saiskaan ilman käsineitäkää hieroo silmiä mutku mutku)

Töissä oli viikolla vanheimpainilta tai vastaava ja teknikot, joiden kanssa teen työtä, kirjoittivat kirjeen iltaa varten lasten allergioista, kun on ilmenny reaktioita ja jos nyt ymmärsin oikein, niin kaikista allergioista ei olla ilmoitettu kotoa tai ei ole diagnoosia. Ja reaktiot on vaatinu lääkärin käyntiä joten on tärkeää saada tietää kaikki mahdolliset ruoka-allergiat. 

Oppilaiden kanssa menee kivasti ja saan yksinäni vähän paimentaa oppilaita vessaan ja luokkiin yms:) 


Ostin ensin vahingossa rasvaa suojakertoimella 20:D Työkaveri osti sen multa pois kun en tarvii sitä ja ostin itelleni uuden aurinkovoitee:) Nyt tottakai ilmat vähä kylmeni viikonlopuks mut toivotaan vielä aurinkoisia päiviä :D

Tässä espanjalaisia allergialääkkeitä! Farmaseutti apteekissa käski mun ottaa yhden pillerin päivässä koska otan Suomessakin yhden vaan, mut oon ottanu kaks päivässä kun pakettikin käskee niin.

JA EI AUTA!!! Väsymys on kylläkin ilmenny, perjantaina mun piti tehdä sitä ja tätä niin töiden jälkeen nukahdin ja heräsin vain syömääm ja menin takaisin nukkumaan.... :D 

Kotona ehdotettii et meen lääkäriin et lääkäri määräis jotain parempaa allergialääkettä, muttt en nyt tiedä! 

Mulla on viikonlopusta vielä paljon asiaa, koitan saada julkaistua pian alkuviikosta! 

¡Hasta luego!



1 kommentti: