maanantai 23. maaliskuuta 2015

El Rastro 15 de marzo !

Viikko sitten sunnuntaina suuntasimme El Rastroon! Se on joka sunnuntaina tapahtuva tapahtuma? :Dd Kuuluisa sellainen! Suuri alue ja paljon kojuja jossa ihmiset myyvät vaatteita ja koruja ja kaikenlaista!
Luin jo netistä että kannattaa tarkkaan pitää huolta arvotavaroistaan Rastroon mentäessä, mutta host perhe sanoi ettei kannata kännykkää ottaa ollenkaan esille, joku voi ottaa sen kuulemma kädestä! Joten otin ylläolevan kuvan, jos en rastrosta saa yhtään kuvaa.
Ihmisiä oli tosi paljon tuolla!! Laukut laitettiin takkiemme alle ja pidin kyl tosi kovin kiinni laukusta! 

Mua kotona jo ennen lähtöä varoteltiin niin paljon ovelista varkaista, että kun ekoja päiviä kuljin täällä, niin musta tuntui että metrossa vastapäätä istuva katseellaan imi mun laukusta kaiken arvokkaan... :D Nyt mun mielikuvitus on vähän rauhoittunut mut silti tosi tarkkaan pidän kyllä huolta kamoistani! 

Plaza de Mayor ! 

Tää oli vasta uusittu rakennus ja siitä on tehty turisteille paikka,jossa oli kaikkia perinteisiä espanjalaisia ruokia parhailta kokeilta:D Käytiin sisällä kattomasda niin oli kyllä hienoa ja herkullisen näköistä
Vanha kaupungintalo!

Sillalta maisemia :) Kuvasta ehkä huomaa että edessä on suojalasi :D Kun silta oli rakennettu, niin piti laittaa suojalasi, koska niin moni hyppäsi tältä sillalta alas itsemurha-aikeissaan o__o 

Toooosi upea katolinen kirkko Palacia Realin vieressä! En oo noin isossa kirkossa käynyt aikaisemmin ja siellä oli taidetta ja kaikkea!


Palacio Real :-) Tänne oli tarkoitus mennä, mut aika menikin sitten muuhun! En varmaan kerkee tänne enää, mut tänne menen seuraavaksi kun Espanjaan tulen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti