maanantai 9. maaliskuuta 2015

Perjantain lyhyt työpäivä!

Perjantaina oli toosi lyhkänen päivä! Saavuin töihin 9:15 ja saatettiin lapset luokkiin ja vessaan ja 10:30 villaverdestä rehtori tuli hakemaan mua instituuttiin! Hän jutteli työkavereideni kanssa ja sitten suunnattiin instituuttiin ja matkalla hän kyseli miten olen viihtynyt töissä ja madridissa ja puhuttiin siitä miten aikaisemmat suomalaiset opiskelijat ovat kans viihtyneet täällä ja samoin työpaikalla on tykätty suomalaisista opiskelijoista:) 

Koululla pääsin tapaamaan neljää opsikelijaa, jotka ovat lähdössä Suomeen Turkuun vaihtoon ! Oli tosi kiva tavata heitä ja pystyin hyvin ymmärtämään heidän jännityksensä :D Multa kysyttiin auringosta Suomessa ja ruuasta ja olivat tosi harmissaan kun sanoin ettei enää lunta ole kauheasti kun he saapuvat Suomeen :D Sitten pääsin englannin tunnille ja siellä juttelin opiskelijoiden kanssa ja tutustuin heihin. Tämän jälkeen oli tiedossa juhlat! Opiskelijoilla oli viimeiset kokeet ja sitä juhlistettiin. Oli herkkua ja limpparia ja opiskelijat pitivät puheen opettajille ja oli lahjoja opettajille ja opiskelijoille. Puheen jälkeen soitettiin musiikkia ja herkuteltiin ja juteltiin ja osa tanssi ja mua myös houkuteltiin tanssimaan:D Oppilaat oli tosi mukavia ja Suomeen vaihtoon lähtevien kanssa vaihdettiin puhelinnumeroita ja nään heitä Madridissa myöhemmin viikolla! 
Olin hirmu yllättynyt kun saavuin luokkaan jossa juhlat oli ja mulle oli myös lahja:D 
Opislelijat oli hiiiirmu mukavia mulle ja tulivat kyselemään kaikkea:) 


Juhlien jälkeen pääsin opettajan, jonka luona asun, kyydillä kotiin ja olin aika poikki :D Illemmalla lähdettiin opettajan ja hänen tyttärensä kanssa Las Rozas Villageen, joka on kävelymatkan päässä täältä. Villagessa on kaikkia merkkikauppoja ja kuulemma sinne tullaan Japanista ja Venäjältä asti esim. ostoksille:D Oli Michael Korsin liike ja Vans ja Escada ja Furla ja Calvin Klein ja Burberry yms yms. :D Itse kylä oli tosi hieno, liikkeet oli kuin asuntoja ja oli kiva käydä hypistelemässä 300euron laukkuja ja 100euron toppeja :D Käytiin Starbucksissa kaakaolla ja sitten käveltiin Hero Cityyn! 

Hero City oli hieno  alue discovaloineen, missä oli ravintoloita ja leffateatteri ja kuntosali ja yksi ravintola oli tehty lapsia ajtellen ja siellä oli keilarata ja pelikoneita ja muutenkin tosi cool sisältä, oisinpa vielä 10v :D 
Hero Citystä!


Las Rozas Villagesta kuva :-)

Sain koulusta lainata kirjoja! Lainasin pari lasten äidinkielen kirjaa omaa espanjan opiskelua varten:D Yllä kuvassa on "Maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri" tarina espanjaksi!

1/2 jatkuu:d

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun löysit sieltä kuntosalin! Ei pääse kunto rapistumaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Mua ei paljoo siellä tulla näkemään, pidän kuntoa yllä kun kiertelen Madridissa:D

      Poista