sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Toinen viikonloppu!

LAUANTAI
Lauantaina lähdimme opettajan kanssa bussilla ja metrolla kohti museota! Museo Sorollaa!


Museo oli taiteilijan kodista tehty ja tuolloin oli ilmainen sisäänpääsy myös. Tykkään kaikista historiallisista draamaekokuvista ja -sarjoista, joten tämä museo oli tosi paljon mieleen! Ja sai ottaa vielä kuviakin, joten plussaa:) Tuntui kuin olisi ollut jossain Jane Austenin romaanissa mukana, kun kävelin saliin.

Kirjoitan kännykällä ja kuvat meni vähän hassuun järjestykseen, mutta alemana löytyy kuva museon pihasta, se oli tosi kaunis, istuttiin hetken ihailemassa pihaa kierroksen jälkeen :D 

Mentiin bussilla hieman matkaa enempi keskustaan ja käveltiin siellä ja pysähdyttiin syömään huikopalaa ja juomaan tälläiseen paikkaan kun Rodilla! On kuulemma Madridin legendaarisin paikka! Tunnetuin tai on tosi tyypillistä Madridissa tulla Rodillaan syömään sandwichei! Oli kyllä tosi hyviä ja valikoimassa oli monta erilaista sandwichia valittavana! 

Hard Rock Cafeeee :D Kierreltiin ihailemassa Rock tähtien kitaroita. Oli aika jännä että antoivat mennä vaan kiertämään ravintolaa :D Mua olis ruokailijana ehkä vähän häirinnyt! 

Vähän huonosta kuvakulmasta, mutta Espanjan kansalliskirjasto :d

Tässä nyt vihdoooin Sorollan pihaa :-)

SUNNUNTAI

Madridissa on niiiiiin paljon kauniita palatseja ja vanhoja rakennuksia! 

Sunnuntaina aamupäivällä lähdettiin opettajan ja hänen ystävänsä kanssa Parque del Retiroon! Ihmisiä oli tosi paljon siellä kävelyllä ja piknikillä. Puisto on hirmu iso! Ollut joskus suljettu ja vain kuningasperheen käytössä mutta myöhemmin avattu kansalle:) 

En ensin tajunnut että nää kilpparit on aitoja, eikä patsaita:D 

Lämpöä oli vaivaiset 28 astetta! Illalla huomasin vähän palaneeni ja päätä särki ja oli vähänhuono olo, olis pitäny olla hattu mukana! 

Madridissa uusimmissa busseissa on kuskilla helppo näppäin, millä saa keskiovien alle ilmestymään korokkeen, että pyörätuoli pääsee bussiin! Turussahan ainakin pitää käsin käydä nostamassa koroke :D Tosi kätevä, säästää aikaa kun miettii että kuskeilla on minuuttiaikataulu! 



2 kommenttia: