keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Eiline oli sekavaaa..

No mutta terve ! Toi eilinen kirjotus oli sellasen väsymyksen alla kirjoitettu, että unohdin kaiken oleellisen! Työskentelen siis Joan Miro koulussa ja siellä on 3-23 ikäisiä lapsia ja nuoria jotka tarvitsevat erityistukea:)

Tänään oli ensimmäinen päivä kun itse kuljin työssäoppimispaikalle bussia ja metroa käyttäen ja takaisin myös. Ensinnäkin unohdin eväät kotiin! Selvisin metropysäkiltä ulos ja kohtasin uuden ongelman,  missä täällä nyt sitten on se koulu! Kysyin apua vastaantulijalta, joka soitti englantia puhuvalle isälleen ja pohdimme minne mun pitää mennä. Kumpikaan ei tiennyt missä koulu on ja edes internet ei auttanut, mutta kävelin sitten vain johonkin suuntaan ja näin koulun portin ja riensin töihin :)
Oli kyllä tosi kiva kun espanjalainen ei tiennyt mihin mun pitää mennä, mut teki kaikkensa auttaakseen!! Koululla kerroin että unohdin eväät ja siellä taas ihanat työkaverit sanoivat että koululta saan ruokaa:)

En ole vielä ihan täysin kartalla mutta jonkinnäkäinen kuva on päivän kulusta! Vessatetaann lapset on oppitunneilla ja ulkoillaan ja syödään ja ollaan liikuntasalissa :D
Minua kummastutti ruokaillessa, että ruokalappujen sijaan lapsille puetaan sellaiset ruutupaidat päälle :D ihan kätevä kyllä, suojaa enemmän kuin ruokaliina! Desinfiointiainettakaan ei löydy mistään, mikä tuntuu kummalliselta :d

Takaisin kotiin päin lähtiessäni menin ensin väärään suuntaan menevään metroon ja kun löysin oikeaan metroon, oli ongelmia löytää bussipysäkki kun en luottanut vaistooni ja muistiini, vaan luin espanjan kielisiä kylttejä.

Selvisin vähän ennen kuutta kotiin pienten seikkailujen jälkeen :D Kotona koitin parhaani mukaan selittää seikkailuni!

Ootan innolla huomista työpäivää:)

Adiós, hasta luego!
Heidi

Jee palmuja!!

Tästä kuljen kotiin ::D

1 kommentti: